Hoeksveer vaart weer vanaf 1 april

Het Hoeksveer gaat vanaf 1 april weer varen. We zijn blij dat we na een lange winter eindelijk weer onderweg kunnen zijn. De boot die we gebruiken is de Veerwel, die de afgelopen winter bij de scheepswerf Van der Hoeven in Drimmelen is geweest voor onderhoud en aanpassingen. De capaciteit van de boot is 120 personen, en we hebben de plaats voor fietsen met 15 uitgebreid, zodat we nu wel 50 tot 60 fietsen mee kunnen nemen.

Wat kunt u verwachten van het Hoeksveer?

Het Hoeksveer vaart vijf keer per dag van Hoek van Holland naar Maasvlakte II. Er zijn verschillende tarieven voor volwassenen, kinderen en senioren. U kunt ook een dagretour kopen. Het veer is niet toegankelijk voor brommers en scooters.

Hoeksveer vaart weer vanaf 1 April

Geniet van uw reis met het Hoeksveer

Geniet van uw reis met het Hoeksveer. Het is een unieke manier om van Hoek van Holland naar Maasvlakte II te reizen. De boot is comfortabel en biedt een prachtig uitzicht. Geniet ook van de frisse lucht en het prachtige landschap.

Het Hoeksveer is een leuke manier om de zomermaanden door te brengen. U heeft de kans om oude bekenden te ontmoeten, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Ook kunt u genieten van het gemak van de boot. Het is een heerlijke manier om uw vakantie of dagje uit te beginnen. Vergeet niet om foto's te maken van de prachtige omgeving en om even te stoppen om het platteland te verkennen!

 

We hopen u binnenkort te mogen begroeten aan boord van de Veerwel!